matrjoska

Reacties op de Russische les in Deventer

Russische taallessen in Deventer

Geplaatst door Han Breed
Zarina is een geboren didact met zeer uitgebreide economische en cultuur-historische kennis. Altijd je kennis en vaardigheid bevestigend en stimulerend om verder te gaan. Flexibel en veelzijdig, omarmt ze de lesstof waarbij ik me op mijn gemak voel. Ik kan je haar van harte als docent aanbevelen!

Russische les in Deventer

Geplaatst door Rob van Kempen en Ria Klein Koerkamp

Wij hebben 10 lessen Russisch gehad van Zarina Zaripova, met als doel:
eenvoudige conversatie. Zij heeft ons stapsgewijs precies geleerd wat wij wilden. De sfeer was altijd aangenaam. Zarina geeft duidelijke uitleg. Onder het genot van thee en koek was de Russische taal elke week weer een nieuwe ontdekking.

Russisch studeren in Deventer

Geplaatst door Tom Vasterd
Ik heb inmiddels al bijna één jaar Russische privéles van Zarina. Ondanks dat dit maar 1,5 uur per week is, hebben we samen mooie progressie kunnen boeken. Om deze progressie te kunnen boeken is natuurlijk het maken van huiswerk wél een vereiste om de taal echt onder de knie te krijgen. Zarina stimuleert mij hierin door mij elke week mij te testen op hetgeen ik in de voorafgaande week heb moeten leren. Naast het reguliere (werk)boek draagt Zarina daarnaast ook vaak ander lesmateriaal aan, wat voor een leuke afwisseling zorgt!
Zarina is een fijne, flexibele, aardige en vakbekwame docent, waar ik nog veel van hoop te leren.
 

Cursus Russisch in Deventer

Geplaatst door Abel de Jong
De lessen bij Zarina zijn altijd leuk en gezellig.
In de les spreken we Russisch en dat is echt onmisbaar om de taal eigen te maken. Het Russisch is een rijke taal en lijkt zeker in het begin erg moeilijk maar door zinnen te spreken in een gesprek komt de taal echt tot leven.
Voor wie overweegt lessen te volgen kan ik Zarina zeker aanbevelen.
 

Russische les voor kinderen in Diepenveen

Geplaatst door Irina Tutert 
Zarina geeft privé les Russisch aan onze twee kinderen van 10 en 7 jaar. Zarina verzorgt leuke lessen, en onze kinderen zijn altijd erg enthousiast. Zarina is altijd erg geduldig, kan altijd goede aanpak vinden, wat heel belangrijk is met twee kleine druktemakers. En alle belangrijkste – na half jaar les kunnen de kinderen al simpele zinnen maken en kennen ze veel woorden! Een aanrader!
 

Russische les in Deventer

Geplaatst door Wim Rouw
Ik heb nu ruim vier jaar les van Zarina en ben een enthousiaste leerling.
Het Russisch is een bijzonder mooie en rijke taal en Zarina is een buitengewoon prettige, vakkundige docent, die ik van harte aanbeveel.
 

Russische taalcursus in Deventer

Geplaatst door Dennis Platvoet 
Ik heb inmiddels al ruim anderhalf jaar Russisch les van Zarina, en beleef hier nog steeds veel plezier aan! Zarina geeft geduldig, duidelijk en erg leuk les. De lessen zijn altijd flexibel in te plannen, het tempo loopt gelijk met de stof en is goed bij te houden. Naast de gebruikte lesboeken betrekt ze ook andere middelen bij de lessen, zoals muziek en (kinder)boeken uit Rusland, prettige aanvulling!

Afgelopen zomer bijvoorbeeld, na één jaar les, was ik al in staat om een gesprekje te voeren met de chauffeur die mij naar het vliegveld bracht: een mooi moment!

Russische taalcursus in Deventer

Geplaatst door Arian Wassink
In een gezellig groepje praten we onder leiding van Zarina 1x per week over van alles. Uiteraard zo veel mogelijk in het Russisch. Zarina kan ook leuk vertellen over het leven in Rusland. Zo nodig vult ze aan in goed Nederlands. Verder werken we een interessant leerboek door. We betalen per gevolgde les. Dat is prettig vanwege het feit dat ik door mijn drukke werk helaas nog wel eens moet verzuimen.
 

Russische les in Deventer

Geplaatst door Martin Heitling
Ik volg al 4 of 5 jaar russische les bij Zarina. Ik ga er iedere dinsdagavond altijd met veel plezier naar toe.

Ik vind het geen gemakkelijke taal. De gramatica is goed te volgen maar de woorden en uitdrukkingen leren gaat niet gemakkelijk omdat de meeste woorden totaal geen klankovereenkomst hebben met de mij bekende talen.
Gelukkig is Zarina erg geduldig. Het is prettig om het russisch van haar te leren.

Taalcursus in Deventer

Geplaatst door Jacques Bazen 
Ik volg Russische les bij Zarina. Ik ben er als absolute beginner ingestapt, en kan ondertussen het Russisch redelijk volgen, als het niet te snel gesproken wordt.

Zarina geeft met de nodige humor les, voor mij erg belangrijk gezien het feit dat Russisch niet de allergemakkelijkste grammatica heeft. Verder ben ik erg blij met de flexibele houding die zij heeft rondom de planning van de lessen. Vanwege mijn werk ben ik veel in het buitenland en we komen er altijd goed uit om lessen daar omheen te plannen. Zeer aanbevolen dus!