Russisch tolken

Goed in communicatie

Russisch communiceren op zakelijk niveau

russisch tolken 1

Goed en duidelijk Russisch tolken is essentieel tijden overleg met uw zakenpartners. Hiervoor heb ik een goed luisterend oor. Alle details tijdens het overleg kan ik vanuit het Nederlands tolken naar Russisch en uiteraard in de andere volgorde. 

Gespecialiseerd in Tolken

Russisch – Nederlands tolken.
Nederlands – Russisch tolken.
Engels – Russisch tolken.
Russisch – Engels tolken.

Professionele Russische tolk
De kwaliteit van een Russische vertolking is belangrijk tot in detail als het bijvoorbeeld gaat om de complexiteit van een onderwerp overbrengen naar de andere persoon of tijdens een voordracht. Voor het bedrijfsleven is het juist van belang dat de Russische tolk de vertaling professioneel goed onderlegd en op de juiste wijze vertaald. De Russische tolk moet vaak ingewikkelde concepten of gespecialiseerde uiteengezette onderwerpen duidelijk communiceren.

Russisch tolken is veel meer dan de woorden omzetten van de Russisch naar Nederlands of anders om. Er zijn ethische, vertrouwelijke, culturele en andere mogelijke zaken waarmee rekening gehouden dient te worden. Zarina Zaripova is de professionele Russische tolk en houdt hier allemaal rekening mee.

  • Voordelen van Zarina als professionele Russische tolk:
  • Nauwkeurige, volledige en transparante vertolking
  • Bespaart tijd en is kostenefficiënt
  • Handhaaft, respecteert en portretteert professionaliteit
  • Wordt geleid door een professionele ethische code
  • Bemoeit zich niet met het gesprek en geeft geen advies
  • Kostbare misverstanden worden geminimaliseerd
  • Helpt bij cross-culturele verschillen en kan fungeren als gids in cross-culturele zaken

Russisch Tolken

 

Bent u op zoek naar Russisch tolken. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Met mijn ervaring als docente in het Russisch leren en Russische achtergrond als geboren Russin. Kan ik u bijstaan in het juist overbrengen van gesprekken. De mogelijkheid is voor mij aanwezig om meerdere dagen met u als opdrachtgever bijstand te geven. Het Russisch tolken naar het Nederlands is duidelijk te verwoorden. Op deze wijze krijgt u alle informatie die u nodig heeft. Tevens door mijn persoonlijke aanwezigheid is het een vizitekaartje als presentatie.

Russisch tolken:

Maandag – Zondag

€45,- per uur. excl. Btw.

Aantal dagen achtereen is mogelijk. Ik kan u dan ook tijdens diner of tijdens het laten zien van het Nederlandse cultuur tolken.

russisch tolken 3